19 de febrer de 2012

Torradetes de Santa Teresa


Torrades de Santa Teresa
Qui la feia?:   La besàvia i les avies
Temps de preparació: 30 minuts

Ingredients: (per a 5 persones)
1.Pa sec (1 barra de ½)
2.1/2 litre de llet
3.2 ous
4.oli
5.sucre
 
Elaboració:
Posa la llet en un cassó amb sucre, la pell de la llimona i la canyella. Posa-ho al foc i quan arrenqui  el bull, apaga el foc i deixar-ho 5 minuts tapat. Colar-ho i posar en un recipient que sigui pràctic de sucar el pa i deixar-ho refredar.
Suqueu-hi les llesques,d’una en una. Escorreu-les una mica i passeu-les per ou batut. Fregiu-les en una paella amb oli, no excessivament calent, fins que agafin un to daurat.
Un cop fregides, tireu-hi una mica de sucre per sobre i serviu-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada