29 de febrer de 2012

RECEPTA

                 REPÁPALOS

Aquesta recepta la feien antiguament els pastors i la gent del camp.Està feta amb ingredients sencills i de la terra

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
  • 6 ous.
  • 4 rebanades de pà. 
  • 4 dents d'all
  • 1 ceba.
  • 1 rama de julivert
  • 1 cullerada de oli d'oliva.
  • Sal.
  • 1 fulla de llorer.
 PASOS DE LA RECEPTA:

1-Es pelen els alls i es pica un i els altres es tallen en juliana.

2-Es pica el julivert.

3-Es baten els ous.

4-Es desmigen les llesques de pà .

5-Es tallen les cebes en juliana i es reserven.

6-Es barreja un dels alls picats, amb la 1/2 del julivert, les molles de pà i els ous batuts.Es treballa bé, perqué quedi una massa homegénea i ben treballada.Ha de quedar ben espessa.Sí no queda així s'ha de afegir més molla de pà.

7-Es fan unes mandonguilles o repápalos amb aquesta massa i es fregeixen en oli d'oliva.En treure'ls poseu-los en la cassola on es faigi el guisat.

8-En aquesta mateixa paella és fa un sofregit amb ceba, els alls en juliana i la resta del julivert.

9-S'afegeix la fulla de llorer i es deixa fins que el sofregit estigui acabat.

10-S'afegeix dos cullerots d'aigua al sofregit i se li deixa coure 5 minuts.

11- Després s'afegeix sobre els repápalos i és deixa coure tot junt durant 20 minuts més.
                                  
                                     BON PROFIT!!    


                                                                                           Sònia Piqué Triginer/6éB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada