28 de febrer de 2012


                                                Migues de l'avi

Qui la feia? El meu avi

Temps de preparació: 30 minuts

Ingredients:
1.Pà de pagès de 1 o 2 dies abans.
2. 4 o 5 alls
3. Oli
4.Aigua
5.Sal
6.Cansalada
7.Xoriço
8. Pebrots tendres

Elaboració:
Tallar el pà amb rodanxes petites, posar-les a un recipient, a continuació a part, calentar l'aigua amb sal i quan estigui bullint posar per damunt el pà un drap , per que es fiqui tendre. A continuació posar a una paella oli. Calentar l'oli, tallar els alls, posar-los a la paella i que es dorin. A continuació posar el pà en la paella on hi ha l'oli. Remenant a foc lent, sense parar. Per a que es bagui bullint. Fregir la cansalada a part. Fregir el Xoriço a part. I tallar el pebrot tendre a part. Quan les motlles hi ha soltes per la paella, agefir-hi trossets de cansalada, de xoriço i de pebrot tendre. I finalment remoure a foc molt lent durant 4 o 5 minuts i servir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada