20 de febrer de 2012

CROQUETES DE FORMATGE

Qui la feia:
La meva àvia
Temps de preparació:
Mitja hora
Ingredients:
-150 grams de formatge Emmental
-50 grams de farina
-4 ous
- pebre, nou moscada
-1/2 litre de llet
-ou batut i pa ratllat per arrebossar
-oli per fregir

Elaboració:
Ratllar el formatge i posar-lo en una cassola que pugui anar al foc, afegir la farina, els ous batuts, la llet, la sal, el pebre i la nou moscada i remoure amb una cullera de fusta fins que quedi tot unit. Posar al foc (al mínim) i, sense deixar de remoure, portar a ebullició, coure durant cinc minuts des que comença a bullir, amb cura que no es cremi.
Bolcar la barreja sobre una font i deixar refredar completament abans de fer les croquetes. Passar cada croqueta per ou batut, arrebossar amb pa ratllat i fregir en oli calent.
BON PROFIT!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada