11 de març de 2012

Menjar del Marroc


                                                          Cherera
                                                  
Necessitem:
                                                         
                                                     150g  cigrons                                                                                                                                
250g apit
                                                     fideuà petit
250g julivert                                                                                  
                                                     250g de carn tallada
2 cebes
                                                    5cullarades de farina
500g tomata
                                                     3,5 litres d´aigua
tres cullarades d´oli                          


Preparació:

Primer de tot posem la ceba, l'apil i  la tomata triturada a l'olla(una olla expres de 8L.). Posem tres cullarades d'oli,sal i  al foc normal durant 30 minuts. Li afegeixes el pebre picat i el colorant alimentari. Després li fiques 3,5L d´aigua calenta, la carn  i a bullir 30 minuts. Posem els cigrons i a bullir15 minuts més. Afegim la farina barrejada amb aigua i a bullir15 minuts. Posem el fideuà  a bullir 20 minuts i ja està llest.
                                                                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada